Πληροφορίες:

ΑΘΗΝΑ: (1) Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210 - 330.111.0 (2) Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210 - 33.01.300. 1-5' από μετρό και ηλεκτρικό (Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο) και τις κυριότερες αφετηρίες λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου κλπ.)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τσαμαδού 44 (εντός Στοάς Θεολόγου), τηλ. 210 - 41.000.34, 210 - 41.000.85. Πολύ κοντά στο Δημοτικό Θέατρο, στον Ηλεκτρικό Πειραιά και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Νέο! ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 54 και Βουλιαγμένης 58β, ακριβώς μπροστά στο METRO ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τηλ. 210 96.200.43.

Online μαθήματα (real time) για όλη την Ελλάδα. Πανελλαδικό τηλ: 210 33.01.300.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικής γλώσσας, αποκλειστικά για ενήλικες.

Ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικής γλώσσας, αποκλειστικά για ενήλικες.

Ταχύρυθμα πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα εκμάθησης Αγγλικών. Νέα τμήματα όλο το χρόνο.
Τα τμήματα συμβαδίζουν και υπάρχει δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησής τους.
Δουλεύετε ή σπουδάζετε βράδυ; Στην Ευρωδιάσταση θα βρείτε πρωινά τμήματα
Δουλεύετε ή σπουδάζετε μέχρι νωρίς το απόγευμα και θέλετε τμήμα αμέσως μετά τη δουλειά ή τη σχολή σας; Θα το βρείτε στην Ευρωδιάσταση.
Δουλεύετε με κυλιόμενο ωράριο; Έχετε φορτωμένο πρόγραμμα στη σχολή σας; Στην Ευρωδιάσταση θα βρείτε το συνδυασμό ωραρίων που σας εξυπηρετεί, χάρη στην ύπαρξη πληθώρας εναλλακτικών ωραρίων και τμημάτων που πραγματικά συμβαδίζουν.
Μπορείτε για παράδειγμα να έρχεστε μία εβδομάδα σε πρωινό τμήμα και την επόμενη σε απογευματινό / βραδινό, ανάλογα με τις βάρδιες της δουλειάς σας, ή να έρχεστε για μάθημα μία μέρα πρωί και μία μέρα απόγευμα, ανάλογα με το πρόγραμμα της σχολής σας.
Παρατήρηση: η διαθεσιμότητα ωραριών ποικίλει ανάλογα με το πρόγραμμα και την περίοδο έναρξης. Για τα διαθέσιμα ωράρια του προγράμματος για το οποίο ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις γραμματείες των σχολών μας. Οι σχολές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγών στο ωρολόγιο πρόγραμμα.
Προγράμματα με το δικό σας ρυθμό!
Ακόμα και αν δεν σας εξυπηρετεί η πληθώρα εναλλακτικών ωραρίων που παρέχουμε, αν θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο αργό (ή ακόμα πιο γρήγορο) ρυθμό ή αν μένετε εκτός Αττικής, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προγράμματά μας στις ανάγκες και το διαθέσιμο χρόνο σας.

Προγράμματα Ενηλίκων για Proficiency

Στην "προ-Ευρωδιάστασης" εποχή, το Proficiency φαίνοταν βουνό σε έναν ενήλικο που είχε πάρει το Lower παλιά ή δεν το είχε καν. Τα δύο ακαδημαϊκά έτη θεωρούνταν ο ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας, ενώ πολλές σχολές πρότειναν τρία! Και πάλι η Ευρωδιάσταση άλλαξε τα δεδομένα ρίχνοντας το χρόνο προετοιμασίας στο μισό ή και στο ένα τρίτο!
Proficiency σε 8-16 μήνες χωρίς πρόσφατο Lower, με ομαλή προσαρμογή στις απαιτήσεις του επιπέδου. Χωρίς να θυσιάσει την ουσία και το αποτέλεσμα, χάρη στο ειδικό μελετημένο προγράμμα σπουδών της (Powerprof), το ειδικά γραμμένο για τα προγράμματα αυτά εκπαιδευτικό υλικό και, φυσικά, χάρη στην άριστη συνεργασία και την αποφασιστικότητα των καθηγητών και των σπουδαστών της.

Επιλέγετε εσείς το πρόγραμμα προετοιμασίας για το proficiency που σας εξυπηρετεί:
  • 8μηνο (υπερεντατικό)
  • 11μηνο, 12μηνο, ή 14μηνο (εντατικά)
  • 16μηνο (κανονικό)
Για σπουδαστές που έχουν κάνει μέρος της προετοιμασίας, η διάρκεια του προγράμματος κυμαίνεται από 2-8 μήνες αναλόγως του ρυθμού διδασκαλίας και του επιπέδου εκκίνησης.

Προγράμματα Ενηλίκων για Lower

Στην "προ-Ευρωδιάστασης" εποχή, "ταχύρυθμο πρόγραμμα για ενήλικες" σήμαινε δύο επίπεδα/τάξεις κάθε χρόνο. Έτσι, ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για Lower απο το μηδέν διαρκούσε ΤΡΙΑ (3) ακαδημαϊκα έτη.
Η Ευρωδιάσταση άλλαξε αυτά τα δεδομένα, ρίχνοντας το χρόνο προετοιμασίας για lower στο μισό ή και στο ένα τρίτο! Χωρίς να θυσιάσει την ουσία και το αποτέλεσμα, χάρη στα ειδικά μελετημένα προγράμματα σπουδών της (syllabi), το ειδικά γραμμένο για τα προγράμματα αυτά εκπαιδευτικό υλικό και, φυσικά, χάρη στην άριστη συνεργασία και την αποφασιστικότητα των καθηγητών και των σπουδαστών της.

Παρεχόμενα Προγράμματα Lower

START-TO-LOWER

Η "ναυαρχίδα" των προγραμμάτων που παρέχει η Ευρωδιάσταση. Lower απο το μηδέν σε 12-18 μήνες.

STEP2-TO-LOWER

Lower σε 10-12 μήνες. Ιδανικό για σπουδαστές επιπέδου pre-intermediate.

LINK-TO-LOWER

Lower σε 8-10 μήνες. Ιδανικό για σπουδαστές επιπέδου intermediate.

PRELOWER-LOWER1-LOWER 2

Lower σε 6-8 μήνες. Ιδανικό για σπουδαστές επιπέδου upper-intermediate.

LOWER 1-LOWER 2

Lower σε 3-4 μήνες.